Anna & Stians bröllop

Anna & Stians bröllop

Fredagen den 4 juli 2014


Planlegging

BröllopPosted by Anna & Stian Mon, May 12, 2014 18:44:26
Nu er vi i full gang med planleggingen, i går var vi i samtale med resturangen og med florissten, vi tror det kommer til å bli kjempe bra. I dag har vi vært i samtale med presten i sjømanskirken, det var en veldig trivelig prest. Etter det dro vi for å treffe fotografen. Nu seger Stian att det inte er hans grej att blogga så jag får ta øver pennan:))) Det går jettebra her på gran canaria planeringen er i full gång infør vår stora dag!! Som Stian tidigare har nemnt så har vi haft møte med Sharon och even floristen hon hade superbra ideer så det blir kommer att bli superfint:)) vi treffade idag even vår prest som kommer att viga oss:)) veldigt trevlig man;) och sen har vi even hunnit med ett møte med vår fotograf Pia Lundberg, detta kommer att bli grymt bra!!!! Vi ser fram emot morgendagen då er det bryllupskaken som skall diskuteras;) spennande;) Nu skall vi ut i solen och vilas oss efter intensivt arbete;)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mamma Mon, May 12, 2014 22:43:57

Hoppas ni kan koppla av med sol och bad och bara njuta av dagen tillsammans <3

Posted by Emma Mon, May 12, 2014 19:02:10

Åhh, jag toklängtar både efter er och tills bröllopet äger rum! :D Hoppas ni har en fantastisk vecka därborta, njut emellan all planering

Posted by Tina Mon, May 12, 2014 18:57:57

Låter jobbigt att prova bröllopstårta🍰😱 stackare vad slitigt ni har det💜😜