Anna & Stians bröllop

Anna & Stians bröllop

Fredagen den 4 juli 2014


3 månader...

BröllopPosted by Anna & Stian Mon, April 07, 2014 09:40:31

Oj, oj vad tiden går fort när man har roligt:) Har inte bloggat på ett tag och det är för att jag inte har varit hemma på nästan en månad. Men nu är jag tillbaks hemma i Namsos igen och är i full gång med bröllopsplaneringen;)

Igår så hade jag och Stian planeringsdag:) Vi har som mål att avsätta 1 dag i veckan till bröllopet och det fungerar alldeles utmärkt. Vi fick en hel del saker gjorda igår och även en del mejl skickade. Blir en massa mejl fram och tillbaka när det är ett utlandsbröllop, så allt tar lite längre tid. Men vi skall vara glada att det inte är en stor tidsskillnad, Gran canaria är bara bak oss 1 h.

Vi längtar så till bröllopet och vi längtar verkligen till den 10 maj då vi åker ner till GC för att planera på plats. Då blir det på "riktigt" för än så länge så känns det så långt bort. Även om en hel del nervositet börjar komma smygandes;)

Igår så gjorde vi klart det mesta till Vigselprogrammet så nu kan min lillebror Andreas börja skissa på layout och utförande på det:) och så har vi även börjat lite smått på festprogrammet och bordsplaceringen. Känns skönt att vi är ute i god tid;) Jag gillar verkligen inte att göra saker i sista minuten.

Ha en fin dag allihopa!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mamma Tue, April 08, 2014 22:38:22

Fina ni är <3