Anna & Stians bröllop

Anna & Stians bröllop

Fredagen den 4 juli 2014


Uppdatering!!

BröllopPosted by Anna & Stian Sat, February 01, 2014 14:59:52
Brudklänningsprovningen i Stockholm gick jättebra, hade som tur väl med mig en av mina barndomsvänner som fungerade som expertråd:) Det blir en Lilly klänning superbra service i butiken och så satt klänningen jättebra på mig. Kommer att bli så himla bra:)

Var inne och kikade lite på landybridal.co det är ett företag i USA som syr upp brudklänningar i Kina för ett billigt pris. Hittade "min klänning" där för en mycket billig peng. Frågan är om jag vågar beställa där ifrån eller om jag skall satsa på att köpa original klänningen istället. Det är ju ganska mycket pengar jag sparar, men så kanske den inte blir lika bra som den jag har provat och då kanske jag blir väldigt besviken. Hmmm får fundera på detta. Funderar iallafall på att sy upp en kortare klänning att byta till på kvällen. Kan ju bli ganska varmt med en lång tyll klänning på Gran canaria och jag älskar ju att dansa;)

Vi har också hunnit med och boka en fotograf till bröllopet och det känns bra! Det blev fotograf Pia Lundberg. Se hennes hemsida www.pialundberg.com

I paketet vi valde ingår 7 timmars fotografering – digitala bilder och album

– Möte någon dag innan bröllopet för att prata om miljöer och fotografering.
– Vi kan välja hur många olika miljöer vi vill, upp till 7 timmar.
– 150+ högupplösta digitala bilder.
– Alla bilderna redigeras.
– Ett elegant album i naturvitt med 30 bilder i storleken 28x20 cm på vaniljfärgade sidor med silkespapper för att skydda fotografierna.
– 1 DVD med alla digitala bilder
– Fulla rättigheter för privat användning av våra digitala bilder.

Skönt att kunna stryka detta från "att-göra-listan". :)